Profesori

Aici găsiți profesorii de an FTF.

2023

Wintze
Irina

Lect. Univ.
Irina Wintze este actrița a Teatrului Național Lucian Blaga din 1993 și lector asociat al Facultății de Teatru și Film din cadrul Universității Babeș-Bolyai , începând cu anul 2002.Activitatea din teatru – desfășurata în peste 70 de roluri - i-a prilejuit colaborarea cu regizori remarcabili: Iulian Visa, Silviu Purcărete, Alexandru Dabija, Tompa Gabor, Mihai Maniutiu, Roberto Bacci (Italia), Bocsárdi László, Radu Afrim.Ca și cadru asociat al FTF a fost, pana acum, martorul evoluției a 5 promoții de tineri actori.
Vezi profil

Curuțiu-Zoicaș
Camelia

Asist. univ. dr.
Camelia Curuțiu-Zoicaș, este asistent universitar doctor la Facultatea de Teatru și Televiziune, din cadrul Universităţii Babeş-Bolyai. Este absolventă a Facultății de Litere, specializare Actorie (2004), a masteratului ȋn specializarea Filosofia Culturii și Artele spectacolului (2005) si a diplomei de doctor ȋn Teatru și Artele Spectacolului cu teza Rolul Imaginației ȋn arta actorului. Strategii de elaborare a rolului (2015)Universitatea Babeș-Bolyai.
Vezi profil

Scurtea
Ciprian

Asist. univ. drd.
Pregătire profesională: 
  • 2000 – 2004 – Facultatea de Artă Teatrală, Universitatea Babeş-Bolyai Cluj-Napoca, specializarea Actorie
Vezi profil

Mureșan
Răzvan

Asist. univ. drd.
Răzvan Mureșan este regizor de teatru a cărui activitate profesională include peste 25 de spectacole pe scene din România. Din 2006 este cadru didactic la Facultatea de Teatru și Film, unde, în 2016, a obținut titlul de doctor în teatru, cu teza Scena contemporană britanică. Experiment și inovație după 1945.
Vezi profil

Edițiile
anterioare

Aflați mai multe despre edițiile anterioare ale Festivalului Galactoria.
2022
12-15
Iunie

PROMOȚIA

ÎN CURÂND
Un proiect finanțat de Ministerul Culturii și de Facultatea de Teatru și Film, organizat împreună cu wave hub și Asociația Ataraxia. Website de APEX Digital.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram